Menu

Tamsan blijft marktleider in de branche met het ISO/TS 16949:2009-certificaat  

Tamsan verbetert opnieuw zijn productie- en kwaliteitsprocessen in overeenstemming met wereldwijde criteria door het ISO/TS16949:2009-certificaat te behalen voor beoordeling en inspectie van kwaliteitsmanagementsystemen voor subsidiaire industrieën van de automobielindustrie.

Tamsan heeft de certificering van kwaliteitsnormen ingevoerd in aansluiting op in-house trainingen, optimalisatie van de productielijn en productstandaardisering.

De heer Erhan San, algemeen directeur van Tamsan, geeft aan hoe belangrijk het behalen van het ISO/TS16949:2009-certificaat voor het bedrijf is: ‘Het kwaliteitsmanagementsysteem is een van de belangrijkste factoren die de corporate identity van Tamsan bepalen. Het ISO/TS16949:2009-certificaat heeft opnieuw bevestigd dat we in onze productieafdeling de internationale normen toepassen door in de eerste plaats incidentele defecten op de productielijn te vermijden, het vertrouwen in onze producten en kwaliteit te vergroten en te werken aan productontwikkeling en klantrelaties.’

Training, planning, technische optimalisatie van het machinepark, het rapportageproces en het opstellen van de documentatie voor het systeem waren de belangrijkste fases in de lange auditperiode voor de ISO/TS16949:2009-certificering die Tamsan met succes heeft doorlopen. Dit zal zeker bijdragen aan de duurzame groei van het bedrijf.

300_16949-iso-2.jpg2015 © TST Europe AG All rights reserved
Powered by: TiDi Media